Grönsvarta finheter.

ikeastuffJag har många laster och snygga pappers- och paketeringsgrejer är en av dem. Har faktist funderat på att bilda en anonyma washitejpister krisgrupp för mig själv. Jag skulle ju bara fara ett snabbt varv till ikea efter genomskinliga förvaringslådor (dedär mest tråkiga, men också de mest praktiska) och en ram, men kom hem med dessa ljuvligheter från den nya papperskollektionen. Jag skyller på Leia&Tilda som ville komma med för att leka i barnparkeringen, så jag fick en hel timme på mig att ensam strosa runt och titta på varuhusets nyheter. Paketeringspappret går väl åt senast vid jultider och etiketterna kommer ju faktist att användas för att piffa upp dedär förvaringslådorna, men tejprullarna har jag ingen vettig ursäkt för. Tur att de inte tar alltför mycket plats åtminstone. Ikeakatalogen droppade ner i postluckan idag och efter en snabbkoll så hittade jag inte några pappersgrejer i den, men de finns åtminstone på hemsidan. Massor med finheter.

————————

Ja taas lisää ihania paperitavaroita. Tällä kertaa ikeasta.

Annonser

6 thoughts on “Grönsvarta finheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s