Lite grönt och lite tejp.

gröntJag märker helt klart att när dagarna blir kallare och kvällarna mörkare så börjar jag ”boa” in mig här hemma. Tänder ljus, dricker te och kryper upp i soffan under filten. Det kallas väl pre-höst, eller något. På ett sätt vemodigt att sommaren igen håller på att ta slut, men å andra sidan är hösten alltid lite av nystart, vare sig man är hemma eller jobbar – så det känns okej i alla fall. Ett annat tecken på höst här hos oss är att jag börjar fundera på att brunt i alla möjliga nyanser är en riktigt fin färg i inredningen. Så har jag helt klart också hittat tillbaka kärleken till grönt. Helst i form av mycket lättskötta krukväxter. Hortonom blir jag nog först i följande liv.

Pallen som får agera blompall åt vår största växt blev piffad upp med lite vita ränder. Av washitejp, jag är min linje trogen även här.

———————————–

Syksyn tulo näkyy meillä siitä että ruskea väri hivuttautuu sisustukseen ja ennen kaikkea siitä että sisustaminen alkaa taas kiinnostamaan minua. Nyt haluan myös ympärilleni viherkasveja. Mieluiten niitä helppohoitoisimpia, koska viherpeukalossani on kehitettävää ihan kiitettävästi.

Kukkajakkarakin on saanut valkoiset syysraidat ylleen. Teipistä tietenkin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s