Trianglar.

triangelVårt sovrum är fortfarande lite onödigt kalt och vitt och inte en enda tavla har vi fått på väggen heller. Det har kännts lite onödigt att göra något åt saken då vi inte vet hur länge spjälsängen är en del av inredningen (läs: vi har helt enkelt varit lata). För att råda lite bot på vitheten limmade jag upp 80 svarta trianglar på måfå på två av väggarna.

triangel3Trianglarna passar ton i ton med våra snygga mörkläggningsgardiner av sopsäckar. Förra sommaren tänkte jag att det var onödigt att skaffa riktiga mörkläggningsgardiner till vårt sovrum, för babyn skulle ju säkert ha flyttat ut före följande sommar (flickorna har en ordentlig mörkläggningsrullgardin i sitt sovrum). Nå, fortfarande snarkar Laura gott med oss och är nog inte på väg nån annanstans inom den närmaste framtiden. Funktionaliteten (och en bättre sömn) går nog ofta före estetiken i en småbarnsfamilj.

materialIdén på trianglarna har jag kopierat från Ferm Living, men klippte ut dem själv av griffelstickerpapper från. Enkel, snabb och billig uppiffning.

————————————————

Leikkasin liitutaulutarra-arkista 80 kolmiota (Ferm Living tyyliin) jotka läimäisin makuuhuoneen seinälle piristämään valkoista vähän keskeneräistä huonetta. Keskeneräisyys johtuu (paitsi saamattomuudesta) siitä ettemme tiedä kuinka kauan pinnasänky on osa huoneemme sisustusta. Viime kesänä kun ripustimme hienot pimennysverhot jätesäkeistä luulin että se kesä jäisi ainoaksi, mutta vielähän tuo ei niin pieni vauvaenää kuorsailee meidän kanssa samassa huoneessa, eli verhot ripustettiin täksikin kesäksi. Lapsiperheessä käytännöllisyys (ja paremmat yöunet) menee useimmiten estetiikan edelle. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s