110:or.

kläderMorgonen kändes så deppig och höstig med regnet som öste ner, så vi bestämde oss för att göra en klädinventarie i flickornas klädskåp. Om nu en gång hösten kommer så är det väl bra att vara förberedd i klädesväg åtminstone. Synd att jag inte tog ett foto på oss in action, för ni kan ju tänka er hur det såg ut då mina tre ivriga hjälpredor ”inventerade” i sina kläder. Det var kläder all over the place.

Det är främst Leias kläder som krymt under sommaren, så vi packade undan hennes 104:or och tog fram 110:orna (stora flickan!), som jag har samlat på under året. Jag samlar bara på den följande klädstorleken i taget, för att det inte skall ta alltför mycket rum. Även Tilda fick ”nya” kläder då vi plockade fram 98:or åt henne (stora flickan nr 2!). Det verkar finnas tillräckligt (och mycket mer än det) av allt, så det blir inga stora shoppingorgier för oss i höst. Tilda behöver ett par innetossor till musiklekisen och möjligen något nytt plagg, för stackars barn ärver ju nästan allt direkt av sin storasyster.

Helt tydligt kunde man märka att favoritmärkena på barnkläder i denna familj nuförtiden är Blingo, DPAM, Pomp de Lux och Marimekko.

Tur att det ändå bara var falskt alarm angående vädret och på eftermiddagen blev det enormt svettigt på min runda med mina nya löpskor. Sommaren får mer än gärna fortsätta i ett par månader ännu, för shorts och linnen finns ännu framme i garderoben!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s