Korgrutin.

korgNu då augusti närmar sig börjar även jag intressera mig mera hur det ser ut inne hos oss, Det bästa ordningsregeln är förstås att ha en plats för allt och föra tillbaka allt till sin plats direkt efter bruk, men åtminstone i vår familj har inte den lärdomen riktigt gott hem hos alla. Barnstrumpor hittas i lekrummet och leksaker hittas i vår säng. Och så vidare och så vidare. Vissa saker tycks ha en extra stor upptäcktslust och vilja att utmana tyngdkraften då de har en tendens att flyga upp till andra våningen titt som tätt.

Jag har löst dethär med en simpel korg som oftast finns på skänken vid trapporna i övre våningen. Dit dumpar jag alla mindre saker jag plockar upp som egentligen hör till nedre våningen. Jag har utarbetat en rutin att varje gång jag går ner för trapporna så har jag korgen med. På samma sätt roudar jag upp den igen då jag går upp för trapporna. Så jag kan väl börja kalla mig korggumman, men det fungerar.

Idag känner jag faktist att jag fått den bästa kombon då jag fått spendera en stor del av dagen med barnen, men också haft tid för lite ”jobb”. ”Jobb” i dethär laget är nu främst att försöka komma underfund med vad dethär med egenföretagande och sådant riktigt går ut på och vad som man behöver veta och ta reda på, men nya intressanta saker i alla fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s