Sista semesterdagen.

strand

Vi hade planerat in att besöka bostadsmässan i Hyvinge idag med familjen, men vi blev lite bekväma av oss och tog en stranddag istället. Jag skulle nog gärna besöka mässan, men tror inte att det i år skulle ha gått så smidigt som förra året, då vi bara hade med oss en baby som gillade att hänga i bärselen hela dagen.

dimma1 Plötsligt kom en tjock dimma från havet. Såhär såg Mattby strand ut på eftermiddagen idag. Ganska häftigt.

dimma2 En halv timme senare var dimman borta igen.

dimma3

Imorgon börjar vardagen igen. Det blir spännande att se hur den nya vardagen börjar rulla.

Annonser

2 thoughts on “Sista semesterdagen.

  1. Måste säga att ni säkert gjorde ett riktigt bra val! Vi besökte Hyvinge 13.7 och var kanske något besvikna. Området var (eller verkade iaf vara) betydligt mindre än på de senaste mässorna vi besökt och så hittade vi faktiskt ingenting riktigt ”wow”. Dessutom upplevde jag barnrummen nästan överdrivet flick-och pojkiga, vilket irriterade mig lite. Nå, vi hade en helt trevlig dag i alla fall och speciellt eftersom hus, byggande och boende överlag just nu är väldigt aktuellt och för att vi hade en väldigt sammarbetsvillig bebbe med oss (och trängseln som vi lite befarat under öppningsveskoslutetdessutom uteblev) var dagen i sig nog lyckad trots allt. Dessutom väntade både mat och svalkande pool efteråt tillsammans med glad och nöjd morföräldersbesökare efteråt så vi klagar inte! 🙂

    Spännande tider väntar i och med höstens utmaningar, men det kommer säkert att gå bra! Tycker det är fint att ni lyckas ordna det på det som verkar vara bästa möjliga sätt för er så att alla mår bra! Lycka till 🙂

    • Ni är inte de enda som verkat besvikna, jag har hört att andra också klagat på att ”wow” effekten var mycket mindre i år. I och för sig är det ju bra att huset är mer normala, så också vi ”vanliga” människor kan känna att det är hus som vi också faktist skulle kunna bygga, men personligen har nog huvudsaken med mässorna varit just ”wow” grejerna och att få drömma sig bort lite (precis som alla inredningstidningar och bloggar). Men vad bra att det var lyckat för er i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s