Liljor och pioner.

pion2 pion3Denhär veckan har jag fått blommor två gånger. Ganska lyxigt med både pioner och liljor! Ett ganska lustigt samanträffande är att det är just dehär två blomsorterna som jag vill ha växande i vår trädgård också. Jag skall plantera dem i augusti direkt den värsta torkan tagit slut. Sen får man bara hoppas på att de blommar redan nästa sommar. Ton i ton med blommorna går min favorittavla för tillfället. En pony ritad av Tilda för ett par dagar sedan. Mycket sympatisk och söt! Ganska exakt på 3-årsdagen för en månad sedan förvandlades Tildas teckningar plötsligt från streck och klotter till bilder som man ser vad de föreställer.

bergHär till höger i kanten av vår tomt skall mina pioner och liljor växa. Antagligen blir det några andra arter också. Måste bara fundera om vi skall plantera dem rakt i marken eller om vi skall bygga nånslags blomlåda av murstenar. Hur som helst blir det säkert finare än den brokiga samligen ogräs som växer där nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s