Rand.

rand1 Jag har länge gillat Ikeas svartvitrandiga Stockholm Rand matta (a.k.a bloggmattan) och skulle gärna ha skaffat den även till oss när vi funderade på nya mattor till vardagsrummet, men maken vägrar mattor av ylle över huvudtaget för att de är pickiga att leka på. Så jag har snällt gått med på ha mattor av papperssnöre istället. Men nu är maken borta ett par dagar och jag sköter ruljansen hemma, så jag tänkte passa på att skaffa hem mattan idag då vårt inplanerade eftermiddagsstrandhäng blev ex tempore ett ikeahäng då det började ösregna och åska. Och det gick som det brukar på Ikea, mattan fick sällskap av en hylla och en stol och en kudde och…

rand2Mattans mått är 18×28 cm och kommer inte att vara på vårt vardagsrumsgolv. De är del av Ikeas nya dockmöbelset ”huset” som både jag och flickorna blev förtjusta i idag. Den består av miniatyrklassikermöbler i plast och lite rekvisita (såsom en lampa och fönster) i paff som man kan färglägga och inreda ett minirum med. Det kommer att bli en bra sysselsättning nån regnig höstdag. Skrev jag förresten dockmöbelset? Jag menade naturligtvis PONYmöbelset.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s