Hamburgare och skor.

hamburgareVi startade den sista sommarlovsveckan idag med massiva hemlagade burgare och grillad färsk ananas, denhär sommarens grillhit hos oss (och jag som tycker att frukt är bäst som kall! Förutom äppelpaj och ugnsäppel då…) Passligt övermätt i magen kände jag mig tillräckligt sportig och hurtig för att anmäla mig till en halvmaraton i september. Det blir först 10 km för mig på Helsinki Midnight Run i slutet av augusti och 21 km vid Esbo strandmaraton i september. Mina två första löpevenemang ever. Blir spännande, men få se hur det går med min hurja långa träningsperiod, som började i början juni nu i år. Eller nu ljuger jag lite, sedan Laura föddes har jag ju tränat i medeltal nästan en gång i veckan. Mer än det fanns det inte energi till då, men nu är situationen helt annan med tre fint sovande barn och långa ljusa sommarkvällar. Dethär med jogging är nog lite farligt, har jag märkt, för man blir lite beroende.

Jag beställde nya lenkkare också idag, Asics Gel nimbus 15. Denhär modellen fungerar bäst för mig med underpronationsfot och jag har haft samma modell i långt över 10 år. Denhär nätbutiken rekommenderar jag! De har typ allt som har med löpning (och annan sport) mycket förmånligt och levererar direkt till hemdörren.

Bäst att börja tanka i tid inför loppen. Jag tror jag skall gå och äta upp resterna av gårdagens paj nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s