Nytt transportmedel.

vagn3 vagn4Vi har skaffat en ny vagn. Från och med nu är dethär den enda vagnen vi kommer att ha i användning. En grå Brio Spin.  Vi ville ha en liten men stadig vagn som skulle vara lätt att manövrera och relativt liten att packa med i bagageluckan i bilen. Efter två veckors användning är vi mycket nöjda. Man transporterar lätt vid behov alla tre ungar i den (Laura + Tilda sittande bakom varandra och Leia på ståbräde) och Laura sover gott sin dagssömn i vagnen. Precis vad vi behöver, inget extra, men inte heller några större kompromisser.

2 thoughts on “Nytt transportmedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s