Tillbaka.

Tillbaka i Esbo igen, men som tur fortsätter semestern här! Idag har vi haft en komma-igång-igen-dag med uppackning, tvättning av kläder, mathandlande och vattnande av blommor på schemat. Det tar alltid sin lilla stund att adaptera tillbaka till hemmalivet igen och inse att vi HELT SJÄLVA måste ta hand om barnen och laga mat och städa och allt annat. Också barnen som blivit bortskämda med en massa uppmärksamhet får acceptera att det inte hela tiden finns någon lekledare där för dem . Men pampas levererade. Vi hann träffa en mängd släktingar och vänner och göra en hel del. Tydligen blev jag helt semesterslappad och orkade inte ens logga in på bloggen. Så här kommer en bildbomb med lite av vad vi sysslat med.

jordgubbarNå ätit gott förstås. Jordgubbar kan man aldrig äta för ofta.

villa1Skäriliv. Här vid havet.

villa3 villa5Besökt Wasalandia. Det var roligt för både mor och döttrar. 16 euro för inträdet för vuxna kändes riktigt rimligt i jämförelse mes Borgbackens hutlösa förhöjda priser.

wasalandiasport1 Lite sportande mellan varven. Jag har nu själv kommit nästan till den punkten att jag vågar säga att jag har joggning som hobby. Såpass regelbundet har jag ÄNTLIGEN fått till stånd att snöra lenkkarna på mig nu i sommar. Höjdhoppsmadrassen är nog ändå bäst.

sport3mökki1 Mera villaliv. Här vid en insjö.

mökkiOch sommaren bara fortsätter. Från och med nu blir det nog främst bara endagsutflykter för oss. Kanske Borgå, kanske Fiskars, kanske Ekenäs? Men definitivt Mumindalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s