Home alone.

blommor1 blommor2För ett par timmar sedan vinkade jag av resten av familjen som for iväg mot Österbotten och lämnade mig ensam hemma för ett par dagar. Helt ensam! Jag har nog inte varit helt ensam hemma mer än ett par timmar i ett sträck på närmare fem år. Oj, vad jag skall njuta! Jag har redan ordnat upp här hemma så att jag inte har en endaste en leksak i mitt sikte. Imorgon har jag program hela dagen, men resten av tiden skall jag bara vara hemma och ordna upp alla våra skåp och ta tag i en del sånt som jag tänkt göra ”sen när jag har tid”, för nu har jag ju inget annat än tid i ett par dagar! Jag tänker också träna och slappa och äta precis vad jag vill när jag vill och var jag vill, Jag tänker ha blommor och en godisskål på soffbordet hela tiden – bara för att det går! Dethär skall bli vår nya årliga tradition, tänkte jag: att jag skall få ett par dagar för mig själv för att städa och ordna och gå igenom våra grejer. Ja-a, ibland kan man sätta ett likhetstecken mellan arbetsläger och lyxsemester.

Annonser

6 thoughts on “Home alone.

    • Första natten (och alla andra nätter) har varit konstigt tysta! Om inte det är nåt barn som väcer en nnormalt, så är det åtminstone en katt som jamar eller tassar på en då man ligger i sängen!

    • Att jag njutit! Ryktet säger att ni haft besök idag. Jah skulle jättegärna också ha varit med, men man kan inte få allt det goda här i livet (åtminstone inte samtidigt!)

  1. Vi är ensamma hemma då kidsen åkte iväg på sommarbete och hjälp vad det är tyst… och ensamt. Plötsligt har man ju tid till nästan vad som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s