Tre.

tilda4 tre tilda5 tilda3Idag fyller vår finaste Tildis tre år! Det blev enligt önskemål ”curasanter” och saft till brunch och glass till efterrätt. Det är inte bara Tildas hår som växer med fart nu, utan också hennes förstånd och tålamod.

Tre år är på många sätt en ganska smärtfri ålder, tycker jag. Vi pustar ut efter 2-årstrotsen och får istället njuta av en empatisk och humöristisk liten flicka med glimten i ögat och en enorm fantasi. Förutom att sköta ömt om alla sina ponyn, gillar Tilda att bygga med lego, att hjälpa till i köket och hon ritar fina huvudfotingar och lagar pussel jätteduktigt. Det är inte alltid lätt att vara mellanbarn med syskon nära i ålder, så jag tror födelsedagpresenten kommer att bli uppskattad: en dag med mamma eller pappa (vem som nu råkar vara populärare just den dagen) på tumis då det bara görs grejer som Tilda tycker om. Åtminstone en ridtimme på en pony på nåt stall och glass på café står på programmet.

Annonser

2 thoughts on “Tre.

  1. Oj fina Tilda! Hon ser nog precis ut som en liten Pippi på den nedersta bilden ❤ och så liknar hon dig 😉 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s