Den andra av tre.

matta3 laura matta1ponyn matta2 spireaNästa virkprojekt är en spetsmatta till flickornas sovrum. Eller egentligen blir det tre små mattor i olika färger som jag kommer att sy ihop, för jag har inte material till någon större. En svart är redan klar och denhär rosa blir antagligen klar senare ikväll. Rosa är också färgen på spireorna som vi planterade vid sandlådan. Arten heter ”Little Princess”, vad annars. Färgkombinationen grå och rosa (och grön) är snygg även i trädgården, tycker jag.

Idag måste jag än en gång konstatera att det BLIR faktist lättare då barnen växer och blir större. För här satt jag klockan halv sju på kvällen på muren och virkade på mattan medan Leia och TIlda badade ponyn och Laura serverade mig med sandkakor och sandkaffe.

Annonser

2 thoughts on “Den andra av tre.

  1. Det är säkert härligt att dina flickor är så nära varandra i åldrarna att de verkligen har glädje av varandra! Och superfina virkade mattor också förresten, du är bara så duktig!

    • Jo, det är härligt! Det känns lite som om ”belöningen” efter ett par intensiva och hektiska småbarnsår kommer nu i form av glädjen de har av varandra! För tillfället känns det nog som om det stundvis är lättare att ha tre barn istället för bara en 1-åring;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s