Tildas kalas.

kalas0

Idag var det kalasdags för en väntansfull 3-åring. Den riktiga födisen är först på lördagen, men såhär i sommartider var det bra att kalasa mitt i veckan.

kalas4Praktiskt med kalasbord på terrassen, inte så mycket att torka upp efteråt. Fast mina girlanger höll på att blåsa sin väg,

kalas01Festklänning på och hårband på sned i det fjuniga håret, tatuering på armen och blåmärken på benen samt en pony i handen. Det är vår Tilda i ett nötskal  just nu.

kalas02 Kalasfina systrar.

kalas03

Pappersdekorationsbollarna matchade cookiepopsbollarna. Naturligtvis.

kalas05

kalas04

Paket och tårta, som sig bör. Hallonkaka med hjärtan på var Tildas önskemål. Det blev en hallonkaka med hjärtan och en pony på. ”Vau, den är ihana!” utbrast Tilda då hon stod och såg på då jag dekorerade den.

kalas1

Efteråt tyckte Tilda att det bästa med kalaset var att hennes kompisar kom. Vår visa lilla flicka har redan förstått att det är inte presenterna eller maten eller dekorationerna som gör en fest, utan just människorna!

9 thoughts on “Tildas kalas.

  1. vilket fint kalas! och jag är så impad av dina dekorationer. har själv försökt laga en pompom och var arg resten av kvällen 😉 och var har du hittat så fina strössel? sökte blått till dopet i vintas, men hittade aldrig!

    • Strösslet är från confettiaffären som är en bakaffär, jag har inte heller sett blått strössel i vanliga affärer. Om man tänker göra dekorationer av silkespapper är a och o att börja i tid och bara göra då man är utvilad, mätt i magen och inte stressad, annars blir man lätt just bara arg;)

    • Det var nog riktigt ihana kalas! Inte ens sommarregnet störde nån! …och kvällen avslutades i min famn med orden ”mamma, jag tycker du är ihana!”…ibland lyckas man tillochmed enligt sina barn;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s