Oitans.

oitans4 oitans2oitans5oitans1oitans13Oitans levererar (åtminstone för barnfamiljer)! Vår lyckade midsommarhelg avslutades med ett besök till Oitans strand. Jag hade blivit varnad på förhand att de tre  nostalgiska vattenrutchbanorna som funnits där sedan urminnes tider (åtminstone sedan min barndom) hade tagits bort. Efter shocken över att världen faktist förändras nu som då, måste jag konstatera att Oitans är nu bättre än förr. Hela området håller på att göras om i år och lagom till midsommar hade en Angry Birds lekpark öppnat där vattenrutchbanorna förr fanns. Den är likadan som parken i Storåker, men den är lite större med fler gungor och ett par trampoliner. En riktigt bra gratislekpark med andra ord! Kombinationen strand + angry birdslekpark gör nog platsen till ett av våra favoritsställen i sommar.

Egentligen avslutades vår midommarhelg med traditionellt plättkalas (eller snarare plättorgie) men jag är alldeles för mätt för att nästan ens orka nämna det.

2 thoughts on “Oitans.

  1. Detta kom ju som på beställning!! Vi var till Oitans för ett par veckor sen och efter det har F varje dag frågat om ängi böjs-parken är färdig nu. Nu kan vi alltså åka dit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s