Akademiskt.

hatt1 hatt2Idag skall jag leka akademisk igen och gå på en disputation vid Biomedicum. Disputationen är i samma sal som jag själv disputerade i för nästan exakt sex år sedan och karonkan är på samma ställe som min var. Jag minns väl när jag satt tyst och nervös i frissastolen på morgonen och låtsades pränta in de sista detaljerna, men att all nervositet släppte sedan i salen. Jag är säker på att det kommer att gå finfint idag för disputanten!

Både Leia och Tilda har tidigt börjat sina akademiska karriärer genom att sova sig igenom varsin disputation vid ungefär sju veckors ålder. Laura stackarn har inte ännu fått börja sin akademiska karriär och får stanna hemma idag också (och leka med pappas hatt istället). Fast kanske hon satsar på dethär med språk istället för naturvetenskaper eller medicin. Inte är det väl alla 1-åringar vars femte ord är ”Apple Jack” inte? Språkligt geni. Eller kanske rättare sagt lillasyster till två stycken inbitna My Little Pony fans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s