Kulturen vid ån.

bro kultur arneIdag besökte vi Kulturen vid ån för första gången, tidigare år har det aldrig passat av olika anledningar. Även idag var jag fem före att skippa hela grejen pga extremt jobbig förmiddag hos alla tre små töser samt deras mor, men 25 minuter innan Arnes show skulle börja bestämde jag mig att fara i alla fall och kastade in gänget i bilen. Tur det, för det var riktigt riktigt skoj. Flickorna gillade förstås Arnes show (och Arnestämpeln på armen) och jag gillade att träffa en massa bekanta. Frasen ”Aj, hej! Ni är också här!?” blev sagt ungefär lika många gånger som på 1.majtorget i Vasa på nittiotalet.

Ganska häftigt stickprojekt på broräcket, eller hur?

2 thoughts on “Kulturen vid ån.

  1. Oj så härligt med Arne och Kulturen vid ån! Vi besökte evenemanget i många år men pga flytt norrut har vi missat de 2 senaste åren. Kikar ofta in här på din blogg men kommenterar aldrig 🙂 Du har så fina bilder och skriver jätte bra! Jätte inspirerande, tack för en fin blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s