Jordgubbar.

måndag2måndag11

måndag3måndag10

måndag4 måndag5 måndag6 måndag7Jag tog mig ur min bekvämlighetszon idag och gick på ett pass intervallträning med en bunt tidigare okända men ack så trevliga människor med Folkhälsan i Stan. Riktigt roligt var det! Speciellt roligt var det att springa ”grässtafett” på Djurgårdens sportplan, lite stafettkarnevalsfeeling!

Det blev inget bildbevis på min svettiga nuna, men däremot blev det bildbevis på dagens jordgubbsskörd (vi har en jordgubbsampel i en stor kruka), dagens trädgårdshäng och dagens ibland lite väl våldsamma mor som tultar omkring på knubbiga fötter med babyn sin  (vårt första barn som har visat ett intresse för dockor).

EDIT: bildbevis på mig finns på Michaelas blogg! Notera min snygga position där jag förevisar mina enorma biceps!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s