Tillbaka.

målaSå var vi hemma i Esbo igen. Vi kör gärna sträckan Österbotten-Esbo på kvällen med start ungefär då flickorna skall sova, för på så sätt får vi njuta av ett tyst baksäte ens en del av färden. Fast nuförtiden är det nog främst 1-åringen som är lite för otålig i bil, de äldre kan lätt mutas med film och paddar och mellanmålspauser.

Den kommande veckan verkar bli full med roligt program. Det blir Angry Birds parken igen, kompishäng, Ålandbesök och Kulturen vid ån. Så skulle det ju vara kul att så småningom få detdär lekstugemålandet klart också… Imorgon skall jag på kvällen på löpskola med självaste Michaela . Veckoslutet reser jag igen västerut till Stockholm, men denhär gången utan barn. Hurra!

4 thoughts on “Tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s