Bland fåglarna.

ab3 ab7 ab9 ab2 IMG_9068 ab1 ab4 ab10 ab5Inte så svårt att gissa i vilken lekpark vi spenderade eftermiddagen i idag. Inte så svårt heller att gissa om vi hade roligt. Flickorna klättrade på med nufunna kompisar och jag låg på gräset och läste en stund innan minstingen vaknade från sin dagsvila. Jag lämnade dessutom på flit min telefon i bilen medan vi var i parken och oj, vad det var skönt att inte kunna kolla sociala medier eller meil under tiden. Att inte hela tiden behöva kolla om nån uppdaterat nåt någontans, eller slösurfa på nån onödig sida, utan att bara fokusera på stunden just då. Det kommer jag att börja sporta med ofta från och med nu.

Jag spenderar gladeligen tre timmar i en Angry Birds park, svarar tålmodigt flera gånger om dagen hur många dagar det är kvar till lördag och ett nytt Angry Birds avsnitt på tv och jag kan tillochmed köpa överprissatt Angry Birds dryck, så länge dedär fåglarna inte invaderar hela vårt hem i form av mjukisdjur eller muggar eller något annat skräp, som bara gör mig Angry.

Ok, jag medger, vi har faktist ett Angry Birds nagellack!! Flickornas favorit…

Annonser

5 thoughts on “Bland fåglarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s