Lassidans.

mat1 mat3 mat2 mat4

Jag suckar ibland och undrar hur gamla barnen skall vara för att våra gemensamma måltider skall vara dagens höjdpunkter för samtliga parter? Vi är nog inte där ännu. Jag tycker att måltiderna ofta är ett enda uppassande, torkande av spilld mjölk, uppmanande till att äta, ”nej, vi har ingen efterrätt idag” osv osv. Jag försöker ändå för min egen skull duka upp maten trevligt så ofta som möjligt (att inte ha kastrullen rakt på bordet har jag lärt mig hemifrån), fast maten bara skulle bestå av uppvärmda pizzarester från i förrgår, förgräddad ciabatta och lite ägg. Fast just idag var lunchen helt gemytlig och min mangolassi fick beröm av både stor och liten.

Bonusbilden nedan visar slutbugningen i systrarnas gemenamma dansshow.

dans

Annonser

7 thoughts on “Lassidans.

 1. Vitsi du har dukat fint…:) O guuuud så flickorna har blivit stora, speciellt lilla Laura. Stora systrarna liknar varandra massor!

 2. Ping: Stockholmstips. | Panorama

 3. Jag tror det gör mycket åtminstone för mammans sinne om det här fint dukat, jag tycker också om att tända ljus och kanske rota i servettskåpet också på vardagskvällar! Snygga servetter btw, varifrån är de? Din magiska Prisma eller? 😉

  • Servetter och ljus gör precis alla maträtter och alla måltider snäppet bättre! Tyvärr var det inte Prisma som levererade denhär gången ;( Servetterna är Ferm Living och skaffade i Tammerfors.

   • Det var just pga Ferm Living-vibben jag fastnade! 🙂 Får hålla utkik i Stockholm då, åker dit på grande inredningsshopping-/petresa imorgon

   • Hurra för Stockholm! Jag förväntar mig en diger rapportering och de bästa tipsen på din blogg, jag åker nämligen dit om ett par veckor själv också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s