Smidigt.

trädgård2 trädgård3 trädgård7 trädgård5 trädgård6 trädgård4trädgård1 Hos oss har det blivit ytterst lite städat denna officiella städdag, för vi har varit hemifrån och utomhus hela långa dagen. Först var vi hos fotografen hela bunten och sedan blev det lunch på restaurang. Vi konstaterade att dethär med att förbereda och fara iväg i tid och göra diverse saker hela familjen löper sedan länge riktigt smidigt. Annat var det för ett år sedan då man var ny i rollen som fempersonersfamilj. Nåja, en viss ettåring var inte på humör att sitta still hos fotografen, utan ville bara springa runt och upptäcka stället, men minimala motgångar hör ju till.

Resten av dagen blev det trädgårdsarbete, gårdshäng och grillning. Vår framgård blev nu färdig och bakgården är också på riktigt god väg. Det går akta men framåt. Vi planterade bland annat ett nytt äppelträd som redan var i full blom och hoppas på åtminstone ett äppel i höst som naturligtvis i såfall skall delas i fem lika stora smakbitar. Nu blir det snart det andra avsnittet av den tredje säsongen av Game Of Thrones som vi ÄNTLIGEN har tagit oss tid att börja titta på.

6 thoughts on “Smidigt.

  1. Game of Thrones är så bra 🙂 Vi började se serien för några veckor sedan och nu bara väntar jag på att det blir måndag då det kommer nytt avsnitt!

    • I know! Den är helt super och jag kan inte förstå hur jag kan tycka det om en fantasyserie med en massa krig och mord och annat hemskt!?! Försök nu sen förklara för någon varför den är så bra, jag kan åtminstone inte!

  2. Ååååh, avis på game of thrones! Vill se, vill se, vill se!
    Och det samma gäller er gård också, vill se 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s