Fokus.

tavlaVad skönt det är med en riktigt vanlig lite grådaskig måndag!  Idag står bara utehäng på gården och ett biblioteksbesök på programmet. Passligt lite program efter förra veckan som var mycket intensiv och hektisk på många sätt.

Jag hade sparat på vårt gamla dushdraperi, fast vi inte har haft något behov av det längre sedan vi flyttade hit. Jag hade förstås glömt bort det, men hittade det när jag igenom mitt tygskåp. Det är ett av mina favoritmarimekkomönster och det säljs tyvärr inte som vanligt tyg i denhär färgkombination.

Så duschdraperiet har fått ett nytt liv som tavla bredvid matbordet. Bara simpelt fastnålat med knappnålar på en billig styroxskiva. En tavla av ett duschdraperi passar bra in i temat för tavlorna i vårt vardagsrum, för där finns ju redan en tavla av en kökshandduk. Kökshanddukstavlan fick en sommarlook idag av ett snöre med vimplar av grön tejp.

5 thoughts on “Fokus.

  1. Ping: Att måla golv med kakelfärg. | Adminore

  2. Jag beundrade Fokus-brickan i rött och vitt på Highway Designs blogg och Instagram, men tyvärr finns inte den längre till salu. Den svartvita är också riktigt snygg, men inte en likadan färgklick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s