Hela dagen lång.

golv bygge2 skruvar bygge1

Hela dagen har det spikats och mätts och skruvats och borrats. Lekstugan saknar nu bara lister till hörnen samt terassräcket och dörren. Imorgon blir den klar. Det är inget litet projekt att fixa till något på vår bakgård. Man skulle tycka att det bara är att dumpa ner stugan och sandlådan på plats, men nehej, vårt hus ligger ju på en backe, med sammanlagt 49 trappsteg upp till bakgården. Att bära upp 1000 kg grus, 1000 kg sand, många hundra kg murstenar och 1st lektuga i bitar samt att bära ner en enorm mängd kvistar och annat trädgårdsskräp går inte ådär bara på en timme eller två. Inte ens fast man har tre stycken ivriga små hjälpredor med sig. Men det positiva är att både styrketräningen och fräknarna har kommit alldeles gratis på köpet.

Dagens byggtips åt alla muffinsbagare: Muffinsformen är ypperlig att sortera skruvar i.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s