Mull och saft.

majJag har en tung dag bakom mig vid Tingsrätten i Helsingfors som vittne. Livet går inte alltid för alla bara i medvind. Då känns det extra skönt att titta på dehär bilderna från igår. Strålande väder och glada flickor på bakgården som hjälper till med diverse trädgårdarbete. Åtminstone får dessa tre leva ett bekymmerlöst liv där den största motgången är att man inte denhär gången får dricka saft ur det gulrandiga sugröret, för en annan syster hann ta det före . Såsom alla barn borde få ha det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s