Med ett stadigt tag om spaden.

kväll1 kväll2kväll3kväll4Alltså vilken värme vi haft idag! Välkommen sommarn, du är efterlängtad! Ännu niotiden på kvällen gick jag ut i bara t-skjorta och planterade 15 st vinterwaldsteinia och 5 st bergstallar i trädgården. Idag har jag shoppat stort i trädgårdshandeln, det har blivit både björkspireor, tallar, krypthuijor, Blå-enar och en del annat. Trädgårdsfix på gång med andra ord.

Ännu för ett par dagar sedan var ovannämnda växtnamn ren hebreiska för mig, men igår hade jag besök av en trädgårdsmästare och vi gick tillsammans igenom hela trädgården och hon berättade vad växterna hette och gav lite skötselråd. Det blir lite upp-piffning här och där, men nyckelorden för vår trädgård kommer fortsättningsvis att vara lättskötthet, lättskötthet och lättskötthet.

I krukorna tänker jag plantera snöflingor och murgröna, mina favoriter.

…………………..

Pihatyöt edistyvät. Mikäs siinä, kun tänään jopa yhdeksän aikaan illalla pystyin tekemään puutarhahommia ihan t-paidassa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s