Ett litet steg framåt igen.

laura1 laura2 laura3 laura4leksakerIdag blev vardagen med tre små barn igen snäppet lättare. Laura bestämde sig (äntligen!) för att det är helt ok att gå utomhus med skor på också. Hittills har hon totalvägrat att ta ett enda steg utomhus. Inomhus började hon gå för en månad sedan. Hon är en som inte provar sig fram eller övar på något nytt utan hon väntar och funderar tills hon är 120% säker på att hon skall klara det. Så idag steg hon upp och gick direkt nästan 50m från parkens ena ända till den andra. Samma sak var då hon började gå uppför trappor. Hon stod många dagar vid det understa trappsteget och funderade. Tills hon en dag började krypa uppåt och kröp hela vägen upp till andra våningen. Hon lär väl inte börja tala heller innan hon fyller tre och kläcker ur sig 7 ordsmeningar på franska, typ.

Hon är en egen härlig personlighet, våran lilla känsliga men ack så ampra lilla Laura, som jag ännu länge kommer att vilja klä i ljuvligt hängande sparkbyxor.

Och nej, det är inga vanliga ärtpåsar som jag sydde ihop. Det är faktist kikärtpåsar. Man tager vad man haver i skafferiet.

Annonser

6 thoughts on “Ett litet steg framåt igen.

  1. Jeij Laura! Härlig tös 🙂 Det blir ju färre olyckor då hon skippar träningsfasen live och sköter det mentalt. Skönt!

  2. Skrattar så åt din kommentar om meningar på franska 🙂

    Men du… en fråga! Hur får man till den där bloggrollen du har till höger? Får det inta att fungera på wordpress 😦

    • Jag har också wordpress och bloggrollen fanns bland widgets och kunde bara enkelt flyttas över till main idebar till höger. Mitt tema för sidorna är twenty eleven, kanske du har nåt annat? Förlåt, men jag kan nogg inte hjälpa mer än såhär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s