Fredag.

bella2 blad bella1 kortFredag. Igen. Vilken lyx det är med en ledig dag mitt i veckan! Det blir ett bra veckoslut dethär! Om väderprognosen ens håller en gnutta så blir det grillpremiär och gårdshäng hela helgen. Samt joga för mig i dagarna tre. Jep, jag har anmält mig till en nybörjarkurs i lyengarjoga, som börjar ikväll. Mitt mål är naturligtvis att direkt bli lika lugn och vig och zen som vår Bellakatt eller en växt. Nå, jag får åtminstone börja med att försöka komma ihåg namnet på jogainriktningen. Hur som helst så är det roligt och spännande med nya grejer, som är mina helt egna.

Den understa texten finns på ett kort av Therese Sennerholt som jag ramat in.

……………………………..

Perjantai. Se tarkoittaa että aloitan lyengarjoogan alkeiskurssin. Ihana päästä tekemään jotakin ihan uutta ja ihan omaa. Ehkä voimme bellakissan kanssa joogata yhdessä lähitulevaisuudessa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s