Kvittra.

kvittra1 kvittra2 kvittra3Skall man bli orolig när man känner kärlek vid första ögonkastet – till förvaringslådor av paff? Så var det i alla fall när jag såg ikeas Kvittralådor för första gången i början av året. Då skaffade jag ett par, och idag blev det en nytt tripp till ikea och flera lådor. Nu kvittrar det riktigt i bokhyllan i arbetsrummet. Flickorna har nu varsin likadan låda för sina skatter och minnen från babyåret

Men oj, vad det kan vara frustrerande att fara till Ikea med sin noga uttänkta shoppinglista bara för att konstatera att varan man är ute efter tillfälligt är slut. Vi skulle egentligen skaffa två stycken klädhängare till vindfånget idag, men en vänlig expedit meddelade att de är slut och att det kommer mera IMORGON, välkommen pånytt då! Tacktack, men att hänga på ikea med sina tre barn två dagar i rad är nog lite väl extremt för mig i alla fall. Jag tröstshoppade en grönväxt istället. Jep, jag erkänner glatt att jag fortfarande tröstshoppar.

………………………………………………………………….

Voiko pahvilaatikkoihin rakastua? Ainakin minä tunnen jotain hyvin voimakasta ikean kvittra laatikoita kohtaan. Nyt meillä on niitä jo ”muutama” kätkemään muun muassa tyttöjen vauvavuoden aarteita.

Annonser

2 thoughts on “Kvittra.

  1. är också väldigt svag för de lådorna och vad fint med så många. har inte haft chansen att inhandla dem själv ännu. så är det då man har hundratals kilometer till närmsta ikea. de står dock på de långa ikea-listan som ska betas av till helgen 🙂 tyckte att det var lite ikea goes marimekko över dem!

    • Exakt, Ikea goes Marimekko, you said it! De är dessutom i lite tjockare paff och inte alls sämre i kvalitet än tex en liknande House Doktor låda som jag har. Hoppas du får med dig allt på listan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s