Fängelset.

porten2porten1porten3Vi tänkte underlätta vardagen såhär det nya året till ära genom att stänsla in vår minsting. Hon har ju som sagt blivit en liten mask som ålar precis dit man INTE vill att hon skall göra det. Som ni ser på första bilden så gillade hon inte fängelset till en början utan tog och vred upp en lite större öppning med sina små starka händer (hon bråds tydligen i styrka på sin rödhåriga idol, Pippi). Nå nej, det större mellanrummet är till för att katterna skall slippa igenom. Porten är från ikea och varken den snyggaste eller mest praktiska, men vi ville ha den då den bara spänns mellan väggarna och således inte efterlämnar fula skruvhål. Jag hoppas porten ändå inte behövs så länge.

 

Annonser

2 thoughts on “Fängelset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s