Ljus i vårt hus.

Även om jag nu bott på dessa nordliga breddgrader över 30 år blir jag varje år lika överrumplad av mörkret med stort M utomhus såhär års. Idag kändes det på något sätt extra mörkt, så jag grävde fram årets första ljusslinga och dumpade den i en vas. Med vita husmotiv kan man väl kalla den mer ”sitta-inomhus-och-njuta-när-det-blåser-ute-mysig” än julig, eller hur? För att ännu minska på julkänslan ställde jag den bredvid de videkissor vi plockade igår (kanske det bara är min tröga amningshjärna som spökar, men har inte vädergudarna missat lite med årstiderna, nog är det väl jul före påsk även i år?)

 

4 thoughts on “Ljus i vårt hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s