Stövlar och sånt.

Nope. Vi har inte varit sjuka och däckade i säng de senaste dagarna. Vi har inte heller varit speciellt upptagna eller trötta eller internetförhindrade. Vi har bara alla lidit av lite höstnedstämdhet, då allt känns lite blää och tröskeln att slåss med sin syster är extra låg. Bjöd tillochmed bara på upptinade ikeakanelbullar åt våra gäster från Stockholm, ta tal om initiativlöshet. Men jag är ändå ytterst glad över två saker: 1) att vi har ordentlig regnutrustning för alla familjemedlemmar och 2) att vi INTE har en stor lönn på vår gård. En hel del mindre krattning. De fina löven kan man ju plocka från gatan i alla fall.

Vet ni förresten vad som kommer mycket högt på gullighetslistan? Jo, små små gummistövlar i storlek 19.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s