Regnet.

Jag ber om ursäkt av alla er här i Esbotrakten som inte riktigt gillat störtregnet idag! Det är vårt fel, det var vi som bad till vädergudarna om regn tills idag. Ser ni, Leia måste ju få ta i bruk sitt fina nya paraply! Dessutom beställde jag ösregn till mitt på dagen så att en viss baby skulle få söva sött och länge ute i vagnen i den friska luften (vilket också hon gjorde…åh, vad skönt det kommer att vara sen när hon övergår till bara en längre middagslur mitt på dagen. Idag gjorde hon det, eftersom hon steg upp så sent). Till eftermiddagen bad vi att regnet skulle minska när vi skulle ut igen, och att det skulle sluta helt innan jag skulle ut på en joggingrunda i syrerik luft. Det blev exakt som vi önskat. Tills imorgon har vi däremot beställt solsken, så alla kan pusta ut igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s