I vår soffsäng.

Jag har länge funderat på att skaffa nånslags tavla modell större ovanför soffsängen i flickornas lekrum. En hög vit vägg har inte kännts riktigt rätt. Tills jag nyligen kom på att vi behöver ingen nyinskaffning, utan det vi behöver är plats för alla fina teckningar som massproduceras här hos oss. Sagt och gjort, en ram av washitejp och upp med teckningarna. Nu har vi en konstutställnig som är ständigt i förändring.

Snabbt , lätt och billigt och dessutom lämnar ju tejpen inga spår på väggen! Naturligtvis flög några fjärilar in här också (vi är så fjäriliserade här i huset att Leia tillochmed önskar sig en fjärilstårta på sitt kalas). 

Sista bilden visar att det inte bara är pappren som det ritas på här hos oss. Men tro inte att dethär är bara några random streck, utan det är Tilda som lekt att hon varit Finduskatten i flera dagar nu som fick på sig ”byxor” i rätt nyans.

Soffsängen används också som scen. Ibland är det prinsessteater som gäller och ikväll  fungerade den som en scen för vårt houseband.

Annonser

12 thoughts on “I vår soffsäng.

  1. Helt super idé med washitejpram för teckningar! För sinitarra o vanlig tejp är ju inte så bra för väggarna… Jag har också funderat på hur man kunde ställa ut fina teckningar då E äntligen börjat rita ”på riktigt” och lillebror också tycker om att klotta 🙂 så kanske jag helt fräckt får kopiera? Måste bara skaffa lite tejp först…
    Era flickor är nog så fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s