Höst vid muminhuset.

Väldigt höstruskigt kallt och blåsigt idag här vid muminhuset. Jag hade både vantar och mössa på för första gången i höst och var gladeligen med i barnens kurragömma- och springa-runt-huset-lekar för att hålla upp värmen. Inget dåligt väder…och så vidare, och oj, vad det smakade gott med en mugg värmande vinbärssaft efter ett par timmar utomhus. På eftermiddagen for Laura och jag på en vagn-löprunda runt Metviken och Brändö. Jag konstaterade att inget har förändrats sedan jag dagligen cyklade till gymnasiet för många många år sedan. Det är alltid motvind på Brändö bro, varifrån man än kommer.

Annonser

4 thoughts on “Höst vid muminhuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s