Soligt cyklande.

Vår soliga plan: Idag ett soligt Esbo (förutom stunden då det ösregnade och haglade), imorgon en solig lång bilresa med långt tålamod i baksätet och sedan en solig vecka i Vasa. Låter som en bra plan.

Äntligen har även vi två sparkcyklande barn i vår familj! Tildas balans och mod, men framförallt tålamod har inte hittills i sommar varit tillräckligt. Men igår blev saldot kanske 50 meter ”cyklande” och idag var vi upp i ett par hundra meter. Jag vet inte om mor eller dotter är mer stolt! När vi kommer tillbaka från Vasa skall jag packa en picknickväska, spänna Laura i cykelstolen på min cykel och fara på cykelutfärd med de båda cyklande flickorna. Målet får bli ängen cirka hundra meter hemifrån.

Annonser

4 thoughts on “Soligt cyklande.

  1. Och vilken fart de går med den där lilla sparkcykeln efter lite övning. Huh, trodde int de var möjligt. Hoppas ni får en fin och solig vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s