Trebarnsmammor.

 

Som höggravid är nog kvinnan vacker, det kommer man inte ifrån (så länge det inte gäller mig själv, jag har nog främst kännt mig som en övergödd val)! Idag hade vi besök av denhär blivande trebarnsmamman, som redan nu vet det essentiella, dvs att ett gott kaffe gör vardagen avsevärt mycket lättare. Jag tror vi istället bidrog med insikten att vardagen blir dessutom ännu lättare om man utvecklar en selektivt dålig syn som inte ser lagren av matrester under bordet.

2 thoughts on “Trebarnsmammor.

  1. Ju, den selektiva synen har jag redan, det gäller också vardagsrumsgolvet och tusen pusselbitar på och under mattan där och… sen när jag inte mera ser leksaksbilar i min säng under min dyna typ så då vill jag ha det lite mindre selektivt 😉 Tack för dagen! Och för sälj-dina-saker-här -utrymmet, en superfin babysitter fick ett nytt hem idag. Att känna sig vacker, nåja, kauneus on katsojan silmissä 😉 Men visst ser vi bra ut ihop, jag och Laura.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s