Min vagn.

Okej, jag erkänner. Typ det enda jag gjort det senaste dygnet är att beundra min nya möbel. Min serveringsvagn med stort S. Min top 5 möbel som jag drömt om att äga nån vacker dag. Nu råkade vi komma över den till ett riktigt förmånligt pris (allt är ju relativt förstås, för samma summa skulle vi antagligen ha kunnat skaffa en hel släpkärra full med ikeastuff, men det var inte det just vi ville ha). Materialist, jag? Javisst! En lycklig sådan.

Bilden nere till höger illustrerar vad jag nuförtiden gör kvällarna igenom: sitter vid vagnen och funderar djupa tankar i en stilig outfit medan jag dricker årgångsvin (eller snarare: sitter i mysbyxor och amningströja med mat- och babysnorfläckar på och smuttar på cocis (men ur ett vinglas!)).

4 thoughts on “Min vagn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s