Dagens två insikter.

 

Dagens mest deprimerande insikt: att alla de resterande dagarna i år troligtvis blir kallare än idag. Tur att vi inte ugglade inomhus idag. Tur att vi dessutom var bjudna på middag till vänner så man inte behövde öda tid på matlagning. En bra dag med andra ord.

Dagens inte alls så deprimerande insikt: tänk om man skulle ta och plantera ett päronträd på gården? Dehär päronen växen en kilometer från oss ungefär.

4 thoughts on “Dagens två insikter.

  1. Det gläder mig att se att ni faktiskt använt conversen på Laura ganska mycket :). Kiva, ibland funderar man att dom e ju int så himla praktiska fast dom e söta att blir dom använda alls, men ni har gjort det massor tydligen :). Kiva!

    • Ja, alltså jag tycker inte att de bara är snygga utan också funktionella med sin snörning! Laura drar av sig alla strumpor och tossor hon kan så hon skall ha ordentlig snörning om man vill att hon skall ha på sig något på fötterna. Hemma är hon typ alltid strumplös. Enda problemet är att alltid när Laura har på sig sina skall även Leia och Tilda ha på sina och på stora barnen föredrar jag tarralenkkare som de själv kan ta på och av (=lat mamma som jag är…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s