Girlangen.

Har man inget vettigare att göra kan man väl sitta och klippa ut cirklar ur paff. Sedan kan man sy fast dem i varandra och vips har man två färgglada dekorationsgirlanger till lekrummet. Vi fick också uppspikat flickornas namntavlor på väggen i samma veva (samt tejpat en blomkruka och hyllan  i samma nyanser). Det blev lite mindre tomt och vitt och mera färg istället, precis som det skall vara i ett barnrum.

Vi har ju faktist snart bott här i huset i ett halvt år och alltför många väggar gapar helt tomma och vita ännu. Alltför många tavlor lutar mot väggen på golvet i väntan på upphängning för att inte tala om att vi behöver ett par mattor och ett par lite större ljuddämpande tavelsystem. Men vi tar lite i gången. I början när vi just flyttat kändes det om om man ville ha allt färdigt på momangen, men nu när tiden gått känns det som om vi tar ett ställe i taget, vi har nu inte planerat att flytta ut i första taget så tid finns.

6 thoughts on “Girlangen.

  1. fint med girlangen. jag klippte ut runda bollar till en likadan förra hösten (!) men har fortfarande inte sytt ihop den, kanske jag borde göra det nu då jag ser hur fin din blev. och namntavlorna är så fina. har tänkt beställa en åt saga i eeeevighet, men bara inte fått det gjort. gissa om inte little studio stängt sin shop nu 😦 men tur att du hann få åt alla flickorna! urfin färgkombo!

    (och tack förresten för grattiset till lillebror som du kommenterade i min blogg, det känns nog lite märkligt att det kommer att vara en pojke denna gång!)

    • Det tar int emånga minuter att sy ihop dem, det största jobbet var att klippa, så fram med maskinen bara;) Synd att little studio stängt, det visste jag inte. Synd att du inte hann beställa, jag gillar tavlorna, men kanske inte så farligt för man vill ju ha likadana åt alla barn. Jag tror inte att du är den enda som tycker att det är lite märkligt att få veta att man kommer att få ett barn av den andra sorten, för man definierar ju sig som ”flickmamma” så länge man bara har en flicka, men garanterat kommer det att kännas som det naturligaste senast då lillebror ser dagens ljus!

  2. Styroxskivor klädda med tyg dämpar ljud i alla fall hos oss. Går snabbt att göra, jag fäster tyget med knappnålar på baksidan av styroxskivan.

    • Jo, såna har jag tänkt fixa, men problemet hos oss med den styroxtavla vi har att få den att hållas på vääggen. Vad har ni för upphängningssystem? Jag menar hur har ni fäst upphängningstråden i själva styroxen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s