Pausbild.

Egentligen borde här finnas en kaotisk bild på en jättestor hög med färggranna barnkläder som skall gås igenom och prissättas. Jag har äntligen fått till stånd att boka loppisbord för att hoppeligen få lite mer plats i skåpen. Att ha tre flickor som kan ärva kläderna rakt av i kombination med en mamma som springer på loppis stup i kvarten har gjort att vi inte precis har brist på barnkläder. Så nu skall allt onödigt bort. Dessutom känner jag mig mentalt redo att bli av med en hel del babygrejs, som babysitter, mjuklift och babybadkar.

Att intala mig själv att skaffa kläder på loppis är ekologiskt är nog ofta till stor del självbedrägeri, för även om jag numera är en mycket kräsen loppisfantast som ofta kommer ut med tomma händer, faller jag gång på gång för ”jamen denhär måste vi ju ta, den är ju så fin och billig dessutom!” och skaffar ett till klädesplagg, fast det egentligen inte skulle behövas. Hur mycket klädesplagg behöver ett barn egentligen? Finns det nån som erkänner att ens barn har alldeles för lite kläder?

9 thoughts on “Pausbild.

  1. Måste skriva och göra reklam för vår babysitter Satu, vi har en sådan som du är intresserad av till salu. Köpt i mars använd max 2h vår son tycker inte alls om den.. Ta kontakt per e-post om du är intresserad så kan jag maila bilder. lindasofie.wester (at) gmail.com

    ursäkta smygreklamen på din blogg Maria

  2. Jag kan erkänna att vårt barn hade för lite kläder i passlig storlek fram till i lördags. En runda på lopptorg och bland Städdagen-stånd ändrade på situationen och nu behöver bebisen inte längre ha lite väl urringade bodyn.

  3. Apus! En hurdan babysitter? Med ett undantag (en lättare kärra) är babysittern den enda som fattas, sonen satt den gamla sönder då dottern var ett par månader. Läs mellan raderna: eventuellt intresserad köpare här hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s