Ett par gula ben med hus på.

Tydligen hjälpte det att fixa en sol av hamapärlor idag, då solen sist och slutligen kom fram passligt till min joggingrunda i middagstider (pust! Äntligen är jag igång igen efter en alldeles för lång paus  pga förkylning och lathet).

Solgula, eller kanske snarare senapsgula, är förresten mina nya strumpbyxor också, som jag köpte på Design Market igår. Jag tycker att dethär med kläder inte behöver vara så allvarligt. Hellre deppar jag över att strumpbyxsäsongen börjat igen i strumpbyxor med hus på än utan. De fick tillochmed beröm idag av en 2-årig liten flicka på Tildas musiklekis. Inte illa.

Annonser

6 thoughts on “Ett par gula ben med hus på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s