Mera höstdagar som dethär.

Om alla höstens dagar vore lika vackra och soliga som idag, kunde det ju vara höst fast året runt. Nästan i alla fall. Idag märkte jag att jag faktist har ett intresse för själva fotograferingen också, för det harmade att jag bara hade telefonen att knäppa bilder med.

Även Tilda har börjat klättra lite överallt. Hon har alltid varit mycket senare och försiktigare än Leia i sin motoriska utveckling och det är kul att märka hur hon ockå börjar vilja fara uppåt och framåt med fart. Sparkcykeln lär vi nog ändå ta fram först nästa vår.. Fast emellanåt är det bra att tanka lite närhet i mammas famn för vår lilla 2-årsangstiga famnflicka.

Vi kom förstås hem från parken/promenaden med en stor bukett solrosor. 

Annonser

4 thoughts on “Mera höstdagar som dethär.

  1. Oj vad det har varit vackert höstväder! Jag har missat hela fröjden då jag legat hemma och snutit mig… Hoppas vi ännu skulle hinna ta en solrosplockningsexpedition innan det fina vädret tar slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s