Design Market.

Idag på eftermiddagen valde resten av familjen Angry Birds lekparken i Storåker medan jag styrde kosan mot Design Market vid Kabelfabriken. Det är ett årligt event i samband med Helsinki Design Week där små och stora designföretag säljer sina produkter förmånligare. Många säljer sina restlager och utställningsexemplar. Där fanns allt från mattor till möbler till kläder till bruksföremål. Det som förvånade mig var att jag spenderade mest tid på avdelningen med kläder och accessoarer. Kanske mitt intresse för kläder och sånt sakta börjar vakna lite till liv igen då den närmare fem år långa perioden med graviditeter och amning börjar så småningom lida mot sitt slut. Jag kom hem med ett par presenter, ett par klädesplagg och lite svartvita grejs.

Angry Birds parken lönar sig förresten inte att besöka en solig söndagseftermiddag. Smockfullt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s