Kväll.

Ibland funderar jag på hur det skulle ha varit att vara en ung mamma. Hur JAG skulle ha varit om jag befunnit mig i min situation för 10 år sedan. Det kan jag naturligtvis inte veta, men det jag vet, är att just nu, i min situation, är jag oerhört nöjd över att min lördagkväll består av följande ingredienser. Inget mer. Inget mindre.

Annonser

2 thoughts on “Kväll.

  1. Vi har 2 unga mammor här i trappan, de e ute ikväll, tillsammans. Jag e pikulite avis för de har så lätt att få barnvakt på kvälls- och natttid, spec. när jag e ensam hemma med barnen i två nätter o väntar att få föda, men alltid lika glad över mitt liv då vi träffas på gården på söndageftermiddagar o de e sååååååå trötta o utan pengar o har krabbis och luktar tobak och sprit o ska hämta barnen hem. Eller ta emot dem. Bok, te, kanske film… Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s