Lite löjligt.

Nog är det ju lite löjligt att klä sina barn ilikadana kläder?!? Jag erkänner på momangen att jag gör det (ofta). Eller jag och jag, de två äldre väljer ofta själva nuförtiden att klä sig i liknande plagg. Fast en sånhär ”Vem skall trösta knyttet?” klänning eller blus skulle jag gärna ha i Leias storlek också, synd att jag i tiderna inte var förutseende och tänkte att vi kommer en gång ha en triss i tjejer.

Annonser

7 thoughts on “Lite löjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s