Efteråt.

Vilken lyckad bloggmammaträff vi hade idag här hos oss! När min man kom hem just då sista gästerna for iväg konstaterade han bara att det ser ju ut som vanligt hos oss, inget extra kaos, bara ett par extra safttetror på bordet. Så var det, alla barnen var jättesnälla (tillochmed våra), ingen slog sig och inget gick sönder. Vi mammor hann tillochmed tala med varandra mellan varven. Jag återkommer med mera bilder, men just nu har vi överraskningsbesök från Vasa på väg hit till oss. En fortsatt rolig helg på kommande med andra ord!

Efteråt slocknade vissa på golvet (i ny outfit igen), vilket har ALDRIG hänt hos osstidigare, medan andra fortsatte nöjt sitt lugna sittande.

Annonser

21 thoughts on “Efteråt.

  1. Tack så mycket, det var ett jättebra initiativ och en rolig träff! Vitsi jag skrattade när jag såg sista bilden, Laura har tydligen trivts på samma ställe hela dagen… hon är nog helt fenomenalt bra på att underhålla sig själv!

  2. Ping: Lyckad träffis | A penny for my thoughts…

  3. Tack för oss också! Det sista Adam sa innan han somnade var ”Laura bebin – tutten – hejhej”, vilket han berättat otaliga gånger sen vi kom hem; att han gav Laura tutten och vinkade åt henne då vi for. Babyälskaren är helt såld 🙂

  4. Tackar o bockar för vår del också! Fint ordnat o du var så bra värdinna då du är så kolugn!! 🙂 Vi hade lite sockerfylla och matvägrande sen hemma men det fixades med bastubadande. Nu kl.21.40 sover alla utom jag i familjen (t.om. pappa), men tänkte faktiskt göra det jag med. Lilla Laura är bara såååå chill! Mums!

      • No vissa av oss skippade ju men andra var för snåla för hemlagad pizza…Men nu snarkar alla utom jag så jag ska nog joina dom så jag orkar spatsera med min mage imorgon. Sov gott ni med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s