Trasbollar.

Här hos oss kämpar vi mot snor och hosta och kaktusar i halsen för tillfället. Leia och Tilda är friska och har energi också därefter. Synd att den inte går att dela på lite. Men vi ska nog bli bra till fredag och kurar oss med te och sömn.

Men det var inte det jag skulle skriva om, utan att vi har lite inredningsnytt på soffbordet: olikfärgade bollar av mattrasor.

Vad det skall bli av denhär lilla virkningen? Antingen ett grytunderlägg eller en matta. Fast för tillfället är jag lite fast i dethär med virkning och stickning med mattrasor (också), har planerat korgar och typ en ny matta i varje rum här hemma. Vi behöver både korgar och mattor, men om alla blir egengjorda återstår att se.

Och ja, ni kan säkert gissa att trasbollarna förvaras inte på riktigt på vardagsrumsbordet. Nej, det är alltför intressanta objekt för minstingarna våra. Nu i efterskott vet jag att jag borde ha lytt Malins råd: att inte nysta upp trashärvorna medan ens avkomma är vaken. Innan vi hade dessa jämna bollar hade mina hjälpsamma medhjälpare fått tillstånd ett totalt virrvarr av trasor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s