Pyssel och papegojor.

Vi delade upp oss i familjen idag: de som äger ett par rosa converse (höhö) fick åka på pysselmässa i Sörnäs och de som kände sig redo för lite zoologi och arkeologiska utgrävningar åkte vidare till Högholmen.

Mässan var ett litet paradis för pysslare, med försäljningsstands och work shops. Tur att jag inte är nån scräppäre, för då skulle nog plånboken blivit mycket tunn. Men jag är ju en tejpare och saftdrickare och koftstickare, så det blev lite washitejp, lite fina papperssugrör (+ lite annat till ett 4-årskalas som närmar sig) samt fina knappar. Färgskalan mig mycket trogen.

Zoologerna/arkeologerna var nöjda med sitt val de med, fast Leia lite besviket berättade att man inte fått klappa lejonen utan det varit ett glas emellan.

Annonser

2 thoughts on “Pyssel och papegojor.

  1. Mm, washitejp! har själv det där mintgröna, beställde från Teippitarha när det var billigare frakt. Och snygga sugrör, jag är själv lite sugen på att skaffa sådana från Sverige, oklart bara när jag ska använda dem..?

    • Sugrören är faktist också från Teippitarha, de hade ett stand där! De skall användas då man vill lyxa till sin egen vardag, att dricka saft eller vatten eller vadsomhelst ur ett fint sugrör gör en gladare, prova fast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s